BBQ
Op zoek naar het lekkerste vlees voor op de BBQ? Het barbecue seizoen is er, en wij zijn ook van de partij. Kies uit het enorme aanbod van Beenhouwerij Carlos. Met ons BBQ vlees kun je alle kanten op. Of je nu een snelle hamburger maakt, een mooie steak of een spies. Van rund tot varken, of juist een lekker stukje kip.
Een zomerse barbecue gepland? Vlees en grill blijven een ideale match. Er is oneindig veel keuze: en er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken. In onze beenhouwerij vind je op elk moment een uitgebreid assortiment barbecuevlees.
Met deze tips & tricks serveer je straks jouw vlees als een professionele grillmaster. Laat het smaken!
De BBQ aanmaken
- Maak de barbecue zo’n 45 minuten op voorhand aan
- Leg op het houtskoolrooster propjes papier
- Leg er de houtskool of
- Steek het krantenpapier aan
- Brandt alles goed? Vul aan met de juiste hoeveelheid houtskool
- Kleuren ze grijs en zijn er geen vlammen meer? Klaar!
Wat eerst bakken?
- Steak inwrijven met olie, langs beide kanten dichtschroeien. Dan rood tot rosé bakken
- Brochettes en lamsvlees: rosé tot gaar bakken
- Varkensvlees: gaar bakken
- Kip: goed gaar bakken
- Worstjes en hamburgers: gaar bakken. Leg ze er pas op als het rooster al goed vet is: zo kleeft het gehakt er niet aan.