Kwaliteit

Het gebruik van verse en kwalitatieve grondstoffen, in combinatie met frequente kwaliteitscontroles tijdens de productie zorgen voor eindproducten die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Wij stellen immers de kwaliteit, veiligheid en legaliteit van onze producten als hoogste doel. Als schakel in de voedselketen werken wij volgens een op HACCP-gebaseerd kwaliteitssysteem, om op die manier alle (potentiële) klanten de nodige garanties te kunnen bieden op het vlak van voedselveiligheid.

Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de eisen van de Autocontrolegids G018 en de internationaal erkende norm FSSC 22000. Dit is een toegevoegde waarde voor de opvolging van het productieproces.

“FSSC 22000: meest veelomvattende voedselveiligheidsnorm”

FSSC 22000 behandelt de belangrijkste eisen van een hele reeks voedselveiligheidsnormen en -programma’s die van toepassing zijn, waaronder GMP, HACCP, SQF, BRC, IFS en GlobalG.A.P.

We mogen gerust de term ‘meest veelomvattende norm’ gebruiken, gezien FSSC 22000 zowel ISO 22000, PAS 220 PRPs, HACCP als de toepassingsstappen van CODEX in hun geheel overneemt.

De FSSC 22000-norm wordt erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI). Vandaar dat een organisatie na certificatie in staat is om aan de hand van de norm te voldoen aan de eisen van diverse wereldwijde retailers of grote ondernemingen die merkartikelen voeren, volgens één enkel, internationaal erkend voedselveiligheidsbeheersysteem.