Groothandel Carlos & Zonen
Aangezien de vraag steeds groter werd en het vakmanschap aanwezig was, werd in 2001 CARLOS EN ZONEN opgericht en in 2009 een erkenning aangevraagd voor de productie van vleesbereidingen. In 2015 werd deze productieruimte volledig vernieuwd en gemoderniseerd.
Terwijl vader en moeder met raad en daad blijven meewerken in de aanpalende beenhouwerij, staat de productieafdeling onder leiding van hun twee zonen: Kurt en Hendrik Verdoolaege.
“Een goede américain préparé ontwikkelen die qua smaak, kleur en houdbaarheid perfect zit, is een dagelijkse uitdaging! We werken immers met rauw vlees. Vandaag produceren wij préparé of filet américain voor bedrijven in de retail, groothandel, industrie & foodservice.”
Carlos en Zonen bvba
Capouilletstraat 47
1060 Sint-Gillis (Brussel)
T.: 02 537 70 29
F.: 02 534 74 24
BE 0472 410 883